Kérdés:
Egy NHL-védő blokkolást kap, ha a korong még mindig a kapuba lép?
mjavon
2016-12-23 03:58:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ha a korong eltalál egy védőt, de a korong továbbjut az általa védett kapuba, akkor ennek a védőnek mégis blokkot tulajdonítanak (az ellen a lövés ellen)?

Gyanítom, hogy ez a gólszerző feladata, de nem biztos. Attól is függhet, hogy közvetlenül megy-e szemben, ha eltérít egy másik személyt. Arra gondolsz, hogy kapnak belőle egy darabot, de csak bemegy, vagy blokkolják, majd egy másik emberről (bot vagy más módon) távozik?
Kettő válaszokat:
Nij
2016-12-26 11:34:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Úgy tűnik, hogy a gól megköveteli a kapura lövés megszámlálását a támadó számára, de a blokkolt lövés (definíció szerint) nem lehet kapura lövés, ami kizáróvá teszi őket.

Ez azt jelenti, hogy a gólhoz vezető lövési kísérlet nem számít blokkolt lövésnek. Leegyszerűsítve: vagy cél, vagy blokkolva van, soha nem mindkettőt.

Az NHL nem mond semmilyen formális dolgot az ügyben, amit megtalálhatnék, ezért előfordulhat, hogy "kérdezz meg bárkit is" statisztikákat kapunk a következőtől:

SarpSTA
2016-12-28 07:03:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ez a kérdés felvet egy újabb kérdést: Ki által hitelesítve?

Valamennyi sportstatisztikai szolgáltatás valószínűleg rendelkezik saját definícióval az ilyen dolgokra.

Például , az egyik futballalkalmazásban a kapufáról vagy a lécről visszatért labdát "célba lövésként" fogadják el, míg egy másik alkalmazásban nem.

Ismételten egyesek számára a passz segítséget jelent. ha csak a passz utáni első érintéssel konvertálódik, és nem akkor, ha a vevő csepegni kezd, miután megkapta.

A példák a futballból származnak. Kérdésed szerint logikai szempontból, ha egy labdát blokkolnak , akkor nem szabad, hogy a kapuba jusson. Tehát nem kellene jóváírni. A statisztikák azonban szürke területű esetek, és a válaszok általában attól függően változnak, hogy kiket kérdez.Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...