Kérdés:
Miért állapodott meg az újonnan alakult Premiership és az FA az előléptetési rendszerben?
Marius Balaban
2012-05-05 15:15:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Premiership akkor jött létre, amikor 22 klub elhagyta a The Football League-t, és új szövetségi futballklubot alapított. Minden klub több televíziós pénzért távozott, és a felosztás előtt néhány évig azzal fenyegetőzött, hogy szuperligát hoznak létre. Számomra rossz válásnak tűnik a 22 érintett klub és az FA között, ezért a kérdésem a következő: Angol futball?

Ha van egy, akkor más választ keresek, mint amelyre a 22 érintett klub szurkolóinak száma vonatkozik.

Az FA nem nevezett át egyetlen szakaszt sem a Premier League miatt. A Premier League alatti szintet a felosztás előtt és után Football League Division néven ismerték. És ami még rosszabb, a mai bajnokság néven ismert.
Nem tudta, hogy később átnevezték a bajnokságra.
Egy válasz:
JoseK
2012-05-25 17:45:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van néhány korrekció a kérdésedben.

Számomra rossz válásnak tűnik a 22 érintett klub és az FA között.

Nem , ez egy válás volt a 22 klub és a Labdarúgó Liga között. A Labdarúgó Liga különbözik az FA-tól. Valójában a Premier League alapítványa állítja

Az öt (nagy) klub úgy döntött, hogy ez jó ötlet, és úgy döntött, hogy továbbhalad ezzel, azonban a liga nincs hitelességük a Labdarúgó Szövetség támogatása nélkül, így David Dein, az Arsenal FC megbeszéléseket folytatott, hogy az FA fogadja-e az ötletet. Az FA akkoriban nem volt barátságos kapcsolatban a Labdarúgó Ligával, és úgy vélte, hogy ez gyengíti a Labdarúgó Liga helyzetét.

Tehát most a kérdésre:

Miért vállalta az FA, hogy átnevezi a divízióit, és hogy a legmagasabb rangú bajnokság lesz az angol futball második szintje?

A korábbiakhoz hasonlóan az FA is nyomta ezt az ötletet. Az internetes archívum cikkében olvasható

De az elégedetlenség dübörgése 1991-ben kezdődött, amikor az FA bemutatta a „Blueprint for Football” című tervét, amely felvetette a Szuper Liga ötletét 18 klubból. A Labdarúgó Liga határozottan ellenállt a javaslatoknak, de 1991. június 14-én 16 első osztályú klub aláírta az újonnan elnevezett Premier League-be való csatlakozás szándékát. Végül mind a 22 első osztályú klub felajánlotta lemondását a Ligából, és hónapokig tartó pénzügyi küzdelem és a játékosok sztrájkjával való fenyegetés után a PL szeptember 23-án hivatalossá vált. és kiesés t, megfogadta, hogy a Premier League-t 20-ra csökkenti, és rekord ötéves, 304 millió font értékű televíziós megállapodást kötött a Sky-val és a BBC-vel.

Ebben az esetben úgy tűnik, hogy az FA valójában megállapodott a Labdarúgó Ligával abban, hogy a bajnokság 3 csapatának promócióit engedélyezi ahelyett, hogy zárt boltként tartanák, hogy ezek a csapatok részt vehessenek a kereset. Ne feledje, hogy a Premier League-ben az év végi állása meghatározza a Sky TV cica% -át, amelyet hazavisz.

Tehát annak ellenére, hogy a 18–20-as pozíciók kiesnek, arányos részesedést kapnak a TV-bevételek. Ösztönözni kell, hogy a 18. helyett a 20. legyen.

Minden évben van esély arra, hogy a bajnokság 3 csapata bekerüljön a Premier League TV bevételébe. és 3 csapat is kiesik a Premier League-ből.

Értetlen vagyok. Ez egy nagyon jó válasz, amely alapvetően kijavította a kérdésben szereplő téves feltételezéseket. Ha azonban a kérdés _ "miért egyeztek bele a kiesésekbe" _, az valójában nem ad választ, csak azt állítja, hogy igen (ahogy maga a kérdés már kimondta). (ennek ellenére a válasz nyilvánvaló: "egy bajnokság, amelyen nincs feljutás és kiesés, egyszerűen nem hiteles, az emberek valószínűleg nem vennék komolyan, ezért csak ezt tették")


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...