Kérdés:
Miért tolerálható a harc a jégkorongban?
Raystafarian
2018-04-26 10:17:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

A Nemzetközi Jégkorongszövetség szabályai (legalábbis a férfiak számára) ezt mondják -

enter image description here

Alapvetően büntetés jár a verekedésért. Úgy gondolom, hogy ugyanez van az NHL-ben, és nem ismerem más ligákat.

A legtöbb olyan sportágban, amelyek nem tényleges küzdelmek (például az ökölvívás), a játékosok szinte mindig ki vannak dobva egy ütésért, még akkor is, ha ez nem kapcsolódik össze.

Nyilvánvalóan tolerálható mert a szabályok nem mondják, hogy ez nem tolerálható . Azt kérdezem, hogy miért ez a helyzet.

Egy válasz:
Philip Kendall
2018-04-26 11:34:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Először is vegye figyelembe, hogy az IIHF szabályai (a kép bal oldalán) tartalmazzák az "automatikus játéktalanságot vagy a mérkőzés büntetését". Mindkettő azt eredményezi, hogy a játékos nem vesz részt többé a meccsen, így a harc nem engedélyezett az IIHF szabályai szerint.

Ezért azt gondolom, hogy a kérdésének valóban a következőnek kell lennie: NHL ? " A válasz erre az, mert a sport szórakozás, és hosszú távon meg van győződve arról, hogy a rajongók harcokat akarnak látni. Míg néhány újabb tanulmány azt mutatja, hogy a hatás talán semleges, a harc a jégkorong hagyományainak része. Ez a Guardian cikk valószínűleg helyesen rögzíti:

amíg az egész sportág csapatai - és nem csak a kanadai vagy az Egyesült Államokbeli NHL-csapatok - negatív hatást gyakorolnak a fenekükre A küzdelem valószínűleg továbbra is fennáll a sportban

Bár többnyire egyetértek, hozzáteszem, hogy a sport gyakran tükrözi azt a népi kultúrát, amelyben laknak. Az NHL kezdete körül az volt az idő, amikor a férfiak férfiak voltak, és a machismo nemcsak a sport kultúráját, hanem a népszerű kultúrát is körülölelte. általában. Ezekben a napokban a hozzáállás sok helyen kezd változni, és az erőfeszítések sportból való eltávolításának összehangolt erőfeszítései kezdtek megjelenni. Az NHL már érzi ezt a nyomást, nemcsak a jegyértékesítésre gyakorolt ​​hatások miatt, hanem azért is, mert egyre nehezebb elrejtőzni abszurditása mögött.
Okay, yeah I thought the left part of that image were possibilities of penalties, as options.


Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...