Kérdés:
Egypontos biztonság a csapat megvédésével
David Spencer
2013-11-25 05:29:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ma megtudtam az átalakítás biztonságát, ahol egy NCAA csapat, aki megpróbál extra pontot szerezni, egypontos biztonságot kaphat, ha a rúgást blokkolják, de a védekező csapat beveszi a labdát az endzónába, és megküzdenek vele.

Nem tudtam kideríteni, hogy ez a helyzet, de arra gondoltam, vajon a védekező csapat képes-e ugyanúgy megszerezni egy pontot. Tegyük fel, hogy a rúgó csapat megkísérli az extra pontot, amelyet a védelem blokkol és megragad, és visszaszaladnak - de a labdás játékos az végzónához közel tapogatja, és a rúgó csapat játékosa visszaszerzi, de lendülete tovább viszi az endzónába, ahol megküzdenek vele. Tudomásul veszem, hogy ez egy nagyon valószerűtlen helyzet, de vajon így tudna-e egy csapat elméletileg 1-es ponttal befejezni?

Jó kérdés. Van némi vita erről a válaszhoz fűzött megjegyzésekben (http://sports.stackexchange.com/a/3209/1723).
Csak egy rövid válasz hozzáadásával erre a kérdésre, igen, ez egy módja annak, hogy egy csapat egy ponttal végezzen.
öt válaszokat:
Ben Miller - Remember Monica
2013-12-06 22:26:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Igen, lehetséges, hogy egy csapat 1-es pontszámmal fejezze be a játékot az NCAA-ban és az NFL-ben.

Ez pontosan abban a helyzetben fordulhat elő, amelyet a kérdésében említett. Egy extra pont-kísérletnél az A-csapat (amelynek már 6 pontja van egy touchdownért) eldobja a labdát (vagy a rúgást blokkolta). A B csapat felépül. * A B csapatnak van esélye elvinni a labdát a mező másik végébe. Tehát a B csapat lefut a pályán, de tapogatózik, mielőtt a végzónába kerül. Az A csapat felépül, de a végső zónában megküzdenek, ami 1 pont biztonságot jelent a B csapat számára.

Nem hiszem, hogy ez valaha is történt, de nem értem, miért nem sikerült .


* A NFL 2015-ös szabályváltozása előtt a labda ezen a ponton halott lett volna, de most az NFL-ben a védelem birtokba vehet egy átalakítási kísérlet során, és megpróbálhat gólt szerezni.

Kíváncsi vagyok ... Az NFL-ben, ha egy kétpontos konverziós kísérletnél a hátvédet üldözik (vagy a gonosz megszállja), és hátrafelé szalad egészen a másik végéig, ahol elbocsátják a végzónában, akkor ez legyen 1 pontos biztonság a védelemben? Van-e olyan forgatókönyv, ahol a referensek ezt lehetővé tennék, anélkül, hogy sípot fújnának a pályán?
A 2015-ös szezontól az NFL szabályai megváltoztak. A labda már nem halt meg, amikor egy konverziós kísérlet során birtokváltást hajtottak végre, így most egypontos biztonság érhető el a rúgó csapat számára.
Nehéz elképzelni egy pont biztonságot a másik végén; a szokásos egypontos biztonsági példa már ilyen ritka: https://www.youtube.com/watch?v=jp4TeP4rw0s&t=7s
@MichaelMyers Végül frissítettem a válaszomat. Köszönöm!
richard
2015-10-05 14:26:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

6-1 scoreScenario.Extra pont blokkolva futott vissza a kickers endzone felé, a futó a labdát tapogatja a szabálytalanságoknál / p>

Ez a 80-as években történt az egyetemi futballban. Gyerek voltam, aki nézte a játékot, de az biztos történt. El voltam ragadtatva, mert rengeteg focit néztem, és soha nem láttam 1-et a táblán.
Tylor Hess
2013-12-06 21:44:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nincs olyan, hogy egy csapat csak 1 pontot szerezzen az amerikai futballban (végeredmény 1-0).

Ha egy plusz pont blokkolt és visszajött egy pontszámért, az 2 pontot eredményez a visszatérő csapatnak. Ez akkor is igaz, ha a rúgás blokkolva van, és nem lépi át a súrlódás vonalát, a rúgó csapat 2 ponttal előrehaladhatja a labdát. mint amennyit a védekező csapat visszajuttathat érintésért (6 pont).

Megjegyzés: Ha egy mezőny gólt próbálnak meg és részben blokkolnak, és a labda a súrlódási vonal mellett halad el, akkor azt puntként kezelik, és a rúgó csapat csak akkor tudja visszaszerezni, ha a védekező csapat először érinti a labdát. Nem hiszem azonban, hogy a rúgó csapat előreléphet a labda után, amikor a védő csapat megérintette. van azonban egy másik módja annak, hogy egy csapat a szokásos extra ponttól eltérõen 1 pontot szerezzen.

ITT

Van egy videó erről. A csapat 1 pontot szerezhet, miután egy extra pontot blokkoltak, elkaptak a végzónán kívül, visszafelé visszatértek a végzónába és lesújtottak. Ez 1 pontot eredményez a rúgó csapat számára. Mivel egy érintés után kell bekövetkeznie, a csapat ezért minimum 7 pontot szerez a meccsen.

wax eagle
2013-12-06 22:00:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Az előző válaszban javasolt egypontos védelem a védelemben csak egy extra pont próbálkozása során fordulhat elő a támadással, az eredménye megegyezik a támadás sikeres kiegészítő pontjával.

Alapvetően mi meg kell történnie, ha egy védekező játékos biztonságot vállal a végzónában. Ez gyakoribb az egyetemi futballban, mivel a PAT-kísérleteket 2 pontért lehet visszajuttatni. Nemrég történt meg, mint a 2013-as Fiesta Bowl.

Ez azonban nem teszi lehetővé az Ön által keresett 1-0-s pontszámot. Az offense már touchdownt ért el, így legalább 6 pontjuk van. A szóban forgó játék a támadás 7 pontjával ér véget.

Ez hihetetlenül ritka az NFL-ben (a 40-es évek óta nem fordult elő), mert a védelem nem ösztönzi arra, hogy valami furcsa dolgot próbáljon meg az NFL, csak a focira esnek, és a játéknak vége.

Nincs olyan módszer, hogy a védekező csapat egyetlen pontot szerezzen. És az amerikai futball

-ból egyetlen pontot sem lehet szerezni
Az 1-0-s pontszám lehetetlen, de egy csapat csak egy ponttal végezhet Ben Miller által leírt módon. Emellett 2018-tól a PAT-ok biztonságáért visszakerülhetnek az NFL-be.
David Ahlstrom
2019-07-15 15:16:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Egy NFL-pontszám azt mondhatja, hogy 6: 1 (de nem 1: 0). Ha az offense touchdownt ér el (6 pont), akkor rúgja az extra pontot ("próbálkozás"), és ezt a rúgást blokkolják, az NFL-ben (és szerintem az NCAA labdarúgás és középiskola minden szintjén) a védelem megpróbálhatja vegye fel a blokkolt rúgást, és adja vissza az eredményért (technikailag defenzív 2 pontos konverziónak hívják). De ha a védelem megrongálta a visszatérési utat a pályán, mondjuk az egyik yardon (közvetlenül azelőtt, hogy elérnénk a szemben lévő endzónát, hogy gólt szerezzünk), és a labda minket ismét helyreállított a rúgó csapat, de a saját 1 yardos vonalánál visszafelé. Ezután az eredeti rúgócsapat (támadás) megpróbálja újra visszavezetni a labdát, de valahogy a saját endzónájukba kerülnek (azaz biztonsági). Ez 1 pontos biztonságot jelentene a védelem szempontjából. Ha a játék így végződik, a végeredmény 6: 1 lesz. Ne feledje, hogy az 1-pontos biztonság csak úgy lehetséges, ha megpróbálja (extra pont vagy 2-pontos átváltás), így 1: 0-s végeredmény lehetetlen, legalább 6-ről 1-re kell lennie. Nagyon ritka, de a furcsa védekezésbiztonság már korábban is előfordult (gyakoribb most a 2 pontos védelmi átalakítás a keményebb extra pont-próbálkozások és a laza visszatérési szabályok miatt. Egy NFL-játékot eldöntöttek pár-három évvel ezelőtt egy ilyen megtérési játékkal).Ezt a kérdést és választ automatikusan lefordították angol nyelvről.Az eredeti tartalom elérhető a stackexchange oldalon, amelyet köszönünk az cc by-sa 3.0 licencért, amely alatt terjesztik.
Loading...